All on-site for free -Download method Click here

ALX Junichi Sampei group than conspiracy corner in Tokyo with angular White House


Located in a residential suburb of Tokyo, architect Junichi includes three floors, with an internal program well thought out carefully. The concrete structure of the building occupies most of Japanese footprint, with a thin layer of insulation. To ensure your privacy, all slots have been covered with perforated metal screens. This angle ensures its residents more living space than originally thought possible.






Construction scheme is designed to exploit the limitations laws of Japanese municipal planning, either internally, still open sarcophagus is dominant, and complete vision with white steel and glass partitions in detail. The kitchen was designed as part of the vacuum with dual slot height fastened to the ground level, with more private areas. Niches spiral staircase connects the upper floors, which are arranged to maximize living space available. Thus, despite the built-in Simulator design provides property approximately 80 square meters of usable space.





Project information:
architects: ALX/Junichi Sampei group structural
engineers: Komi, Hiroki lab construction engineer
location: Tokyo, Japan
: residence: reinforced concrete
structure on a scale: 3 floors total plot 
area: 78.3 m² Imaging kouichi torimura





Labels:

Post a Comment

Write Comment here and that has not been able Us Thank you

Author Name

{picture#https://yt3.ggpht.com/-1D81VOMJ_us/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/rjfJgIqoaHU/s100-c-k-no-rj-c0xffffff/photo.jpg} Archi-new Study Architecture I love Blog {facebook#archi4new/} {twitter#https://twitter.com/Archi4new} {google#https://plus.google.com/+ArchiNew/posts} {youtube#https://www.youtube.com/c/archinew}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.