All on-site for free -Download method Click here

Snøhetta Architects designing Store No. 100 mark Aesop church domes

Designed architectural design studio Snøhetta store brand Australian Aesop own skin care products.
He has Architects designed this store in Oslo, Norway; and which is characterized as a Store No. 100 of the mark in question, the ceiling of recurring contracts within an area of not more than 66 meters.
"Within this vacuum intimate of 66 meters Our goal was to do a lot once little; Palmtdadat to play in all of the material, shape, and Palmasr and traditional." According to architectural bureau's remarks.


Snohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_468_1.jpgSnohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_468_2.jpg

He has Architects process similar to the process of "archeology" by peeling layers of existing surfaces for the detection of materials and parts to install back to the periods of 1800.
Vacuum renewal included included ten intersecting domes of varying rates across the ceiling covered with gypsum Bchtaib of non-glossy in order to create "a traditional form inspired by the Orthodox churches and monasteries."

Snohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_468_6.jpg

Lighting surface that has vaulted range of lighting raster scattered on curved surfaces as well as providing more hidden lighting between the ceiling and the walls.
As well as the sink in the vacuum status with the curved sections of the dome removed from the angles around the base in order to mitigate its impact.
"Mimics the shape of the roof domes almost upside down. Multilateral working in the roof in order to remove the focus within the vacuum domes, while the wash basin and one focused events."
Snohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_468_7.jpgVisitors can test the products on this central basin white signal with three taps brass graceful.
White tiled wall provides a place to display the brand products within the matrix bottles on one side of the store, while the opposite side of the wall included a description of one of the missing tiles replaced more bottles.
On the back wall of the shop was put a mirror in front of him and cover the entire Kontuar Accounting cubic shape.Visitors can test the products on this central basin white signal with three taps brass graceful.
White tiled wall provides a place to display the brand products within the matrix bottles on one side of the store, while the opposite side of the wall included a description of one of the missing tiles replaced more bottles.
On the back wall of the shop was put a mirror in front of him and cover the entire Kontuar Accounting cubic shape.
Snohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_784_0.jpgSnohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_784_1.jpgThe façade is a rectangle framed in black, and the floor of the store is a slab was unveiled during the renewal process and chaff have been processed Light Bchtaib to conform with the color of the store.
Brand founder Dennis Pavitis Dennis Paphitis and confirms that the work should not be traffickers percent of its stores and one design because it "feared the idea of a series without a soul."
Snohetta-Oslo-Aesop-store_arch-news.net_784_4.jpg
Labels:

Post a Comment

Write Comment here and that has not been able Us Thank you

Author Name

{picture#https://yt3.ggpht.com/-1D81VOMJ_us/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/rjfJgIqoaHU/s100-c-k-no-rj-c0xffffff/photo.jpg} Archi-new Study Architecture I love Blog {facebook#archi4new/} {twitter#https://twitter.com/Archi4new} {google#https://plus.google.com/+ArchiNew/posts} {youtube#https://www.youtube.com/c/archinew}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.